Tussenwoning, bouwnummer 2 Tussenwoning, bouwnummer 2 Tussenwoning, bouwnummer 2

Tussenwoning, bouwnummer 2

BERGEN OP ZOOM

€ 345.000,- v.o.n.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Welkom thuis in de Gentiaanstraat
Droom jij van een comfortabele nieuwbouwwoning, waarin naast duurzaamheid ook oog is voor details?

Een woning die opvalt door z’n natuurlijke uitstraling én doordachte architectuur? Kortom een plek die gelijk warm en uitnodigend aanvoelt?

Dan kom jij thuis in de Gentiaanstraat.

Locatie:
Aan de Gentiaanstraat in Bergen op Zoom verrijzen binnenkort acht energieneutrale nieuwbouwwoningen. Gelegen nabij het Piuspark in de wijk Gageldonk-West biedt de Gentiaanstraat jou een unieke groene woonplek. De perfecte locatie voor als je op zoek bent naar een gebalanceerde levensstijl.

Supermarkten om de hoek, gezellige terrasjes voor de deur en de huisarts en fysiotherapeut op loopafstand. In Gageldonk-West is alles lekker dichtbij. De wijk kenmerkt zich door haar brede, groene lanen en vele speelplekken die de perfecte ontmoetingsplek vormen. Dat geldt ook voor de hippe koffiebar en het theehuis. Samen zorgen de bewoners voor een bruisende wijk.

Het spiksplinternieuwe stadscentrum van Gageldonk-West staat op dit moment flink in de steigers. Het centrum geeft de wijk haar eigentijdse uitstraling en maakt het een dynamische plek voor jong en oud. Een plek die wordt omarmd door de bewoners. En dat proef je iedere dag in de levendige straatsfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Hier vind je naast een groene, aangename plek om te wonen ook een levendige mix van winkelen, sporten en ontspannen.

CLT nieuwbouw woningen in Bergen op Zoom

De acht duurzame nieuwbouwwoningen aan de Gentiaanstraat zijn ontworpen met oog voor detail. Een doordachte constructie van Cross Laminated Timber (CLT) draagt bij aan de moderne, groene uitstraling van de woningen én aan een duurzame toekomst.

Cross Laminated Timber, afgekort CLT is een vernieuwend houtbouwproduct. De constructieplaten bestaan uit drie of meer lagen lamellen die kruislings zijn verlijmd. Doordat de kruislinkse verlijming onder hoge druk wordt samengeperst, wordt de belastingcapaciteit van het hout verhoogd. Dit maakt de platen stabiel en stijf, waardoor het uitzetten, krimpen of vervormen van het materiaal tot een minimum wordt beperkt. Wanneer de CLT woning aan het einde van zijn levensduur is, kan het materiaal in de oorspronkelijke onderdelen gedemonteerd worden.

De woningen worden instapklaar opgeleverd, inclusief keuken en sanitair en zijn energieneutraal conform de BENG2-normen. Ervaar het comfort van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Op blote voeten kun je immers pas echt op jouw nieuwe plek aarden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 345.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²

Indeling

Aantal kamers
1

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Plattegronden

Meer informatie?