Ons team

Cees Franken

Cees Franken

Cees Franken

Al heel wat jaren ben ik actief in de makelaardij, om precies te zijn sinds 1988. Met veel voldoening ben ik iedere dag bezig met de vele facetten welke mijn vak te bieden heeft. De afwisseling tussen de verschillende disciplines business markt, woningmarkt, nieuwbouw en de taxaties zorgen ervoor dat ik mijn vak gedreven en met veel vakbekwaamheid kan uitoefenen. Ik hecht hoge waarde aan  betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.
Ik zie u graag terug voor verkoop/ verhuur van bedrijfsonroerend goed, een bedrijfstaxatie, de aan- verkoop van uw woning of advisering bij projectontwikkeling.

Kelly Wouters

Kelly Wouters

Kelly Wouters

Als u naar ons kantoor belt krijgt u mij als eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Ik ben als stagiaire begonnen en ben sinds 2021 in dienst als officemanager, een functie die ik iedere dag met veel plezier vervul. Het leuke van mijn werk vind ik dat ik het hele proces meemaak met de kopers en verkopers. Vanaf het moment dat ik voor u de bezichtiging in plan tot het moment dat ik de eindinspectie doorgeef ben ik betrokken, dat maakt mijn werk iedere dag ontzettend afwisselend.
Ik hoor u graag terug aan de telefoon voor het maken van een afspraak of voor informatie over onze panden.

Meghann van Wylick

Meghann van Wylick

Meghann van Wylick

Persoonlijk en professioneel tegelijk, dat zijn eigenlijk wel de keywords waar het voor mij in mijn werk om draait. Het meest bijzondere aan dit vak is dat ik mensen mag adviseren, begeleiden en ontzorgen bij een van de grootste en belangrijkste beslissingen van hun leven. Eerlijkheid en betrouwbaarheid vind ik erg belangrijke eigenschappen en daarmee probeer ik mezelf te onderscheiden in deze markt.
De afwisseling tussen bestaande bouw en de verkoop van nieuwbouwprojecten maakt dat ik mijn werk elke dag weer met veel voldoening kan uitvoeren.
Graag zie ik u terug bij uw eigen woning of bij ons op kantoor voor een nieuwbouwgesprek.