Ons team

Cees Franken

Al heel wat jaren ben ik actief in de makelaardij, om precies te zijn sinds 1988. Met veel voldoening ben ik iedere dag bezig met de vele facetten welke mijn vak te bieden heeft. De afwisseling tussen de verschillende disciplines business markt, woningmarkt, nieuwbouw en de taxaties zorgen ervoor dat ik mijn vak gedreven en met veel vakbekwaamheid kan uitoefenen. Ik hecht hoge waarde aan  betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.
Ik zie u graag terug voor verkoop/ verhuur van bedrijfsonroerend goed, een bedrijfstaxatie, de aan- verkoop van uw woning of advisering bij projectontwikkeling.

Cees Franken
Meghann van Wylick

Meghann van Wylick

Persoonlijk en professioneel tegelijk, dat zijn eigenlijk wel de keywords waar het voor mij in mijn werk om draait. Het meest bijzondere aan dit vak is dat ik mensen mag adviseren, begeleiden en ontzorgen bij een van de grootste en belangrijkste beslissingen van hun leven. Eerlijkheid en betrouwbaarheid vind ik erg belangrijke eigenschappen en daarmee probeer ik mezelf te onderscheiden in deze markt.
De afwisseling tussen bestaande bouw en de verkoop van nieuwbouwprojecten maakt dat ik mijn werk elke dag weer met veel voldoening kan uitvoeren.
Graag zie ik u terug bij uw eigen woning of bij ons op kantoor voor een nieuwbouwgesprek.

Sjoerd Mulders

Gedreven, gastvrij en ambitieus in alles wat ik doe. Altijd bereid om het beste resultaat te behalen en die belangrijke extra stap te zetten. Als vastgoedadviseur vind ik het persoonlijke contact, de diversiteit binnen mijn functie en het hele proces van aan-/en verkoop één van de leukste aspecten van mijn werk. Rekening houdend met de wensen van onze opdrachtgevers heb ik aldoor als doel uw verwachting te overtreffen. Graag kom ik met u in contact om samen te kijken hoe ik u zo goed mogelijk kan begeleiden.

 

Sjoerd Mulders