Aankoopmakelaar

Het kopen van een woning is een hele grote stap, of het nu uw eerste woning is of u al meerdere keren verhuisd bent het blijft een van de belangrijkste keuzes in uw leven.

In de huidige tijd, waarin de markt continu verandert is het lastig naast uw dagelijkse werkzaamheden, gezinsleven, drukke baan en sociaal leven een leuke woning te vinden.

Als je als potentiële koper door een woning loopt schieten er altijd een aantal vragen door je hoofd: Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, moet ik de vraagprijs bieden of meer? Onder welke voorwaarden moet ik een bod doen? Is die prijs nog wel reëel voor de woning? En wat is eigenlijk de bouwkundige staat?

Bovenstaande vragen zijn vrij lastig om aan de verkopend makelaar te stellen die u de woning laat zien, hij of zij is er immers voor de verkoper en zal daarvoor de beste deal willen sluiten.
Wij begeleiden u graag in dit belangrijke proces.

Bent u klaar om te verhuizen? Dan staan wij als team klaar om u daarbij te helpen. De VIERWINDEN is uw aankoopmakelaar in Bergen op Zoom. Meer weten? Neem dan contact met ons op

Meer informatie?