Huis verkopen
met De VIERWINDEN makelaardij

Uw woning verkopen in deze uitdagende verkoopmarkt. Dat is niet iets wat u dagelijks doet en is vaak een belangrijke mijlpaal in het leven. In de huidige woningmarkt lijkt het makkelijk om een woning snel te verkopen; maar voor een succesvolle verkoop is heel wat meer nodig.

Daarom kiest u voor ons

Dienstverlening in business / wonen / nieuwbouw / taxaties
Zorgvuldig tot in detail
Persoonlijk en professioneel tegelijk
Maximale inzet van verkoopmiddelen
Persoonlijke aandacht met 1 op 1 begeleiding
Ruim 30 jaar ervaring in de branche

Hoe gaan wij te werk?

#1 badge
Kennis maken

In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen wij ons voor en vertellen wij u alles over onze werkwijze. Tijdens dit gesprek horen we graag uw verhaal en wensen.

#2 badge
Waardebepaling

Na de kennismaking zullen wij een ronde lopen door uw woning en de huidige staat vaststellen. In combinatie met onze jarenlange ervaring bekijken wij ook vergelijkbare woningen die te koop staan of recent verkocht zijn.

#3 badge
Verkoopstrategie

Als u ervoor kiest om door ons uw woning te laten verkopen is het tijd om na te denken over de verkoopstrategie. Belangrijk hierbij is; vraagprijs, verkooptijd en aanvaarding.

#4 badge
Professionele fotograaf + opmaak plattegronden

Wij dragen zorg voor prachtig beeldmateriaal wat door professionals wordt gerealiseerd.

#5 badge
Presentatie en aanmelding

Achter de schermen zijn wij intussen bezig met de woningpresentatie. Zodra alle gegevens compleet zijn gaan we de woning aanmelden. Dat houdt in dat de woning op onze eigen website, Funda.nl, social media (zoals Facebook en Instagram) gepromoot gaat worden. Uiteraard in overleg plaatsen wij een “te koop” bord bij uw woning en hangen we de presentatie in onze etalage.

#6 badge
Bezichtigen

Het inplannen en de begeleiding van de bezichtiging van de woning wordt volledig door ons gedaan. Als vanzelfsprekend stemmen we met u de tijdstippen van de bezichtiging af en koppelen we achteraf het verloop van de bezichtiging naar u terug.

#7 badge
Onderhandeling

Onderhandelen is een vak apart en daarin kunnen we echt een verschil voor u betekenen. We geven hier altijd een gedegen advies in, maar uiteindelijk bent u degene die bepaalt aan wie en onder welke voorwaarden de woning gegund wordt.

#8 badge
Koopovereenkomst

Zodra beide partijen het bod en aanvullende voorwaarden aanvaard hebben, worden deze afspraken schriftelijk vastgelegd in de koopovereenkomst. De tekenafspraak kan zowel plaats vinden op kantoor, digitaal of in de verkochte woning. Stap voor stap nemen we de overeenkomst door zodat voor iedereen duidelijk is waar de handtekening onder komt te staan.

#9 badge
Definitieve verkoop

Ook het traject wat hierna volgt vinden wij belangrijk, wij houden u op de hoogte van de voortgang van de financiering van de koper en bellen u op zodra deze rond is.

#10 badge
Inspectieronde

Voordat beide partijen naar de notaris gaan, plannen we een inspectieronde in voor de woning. Belangrijk is dat de woning leeg, schoon en volgens afspraak wordt opgeleverd. We nemen de meterstanden op en sturen deze gelijk naar partijen door.

#11 badge
Notaris

Koper en verkoper gaan daarna naar de notaris om te tekenen voor de leveringsakte waarna de sleuteloverdracht zal plaatsvinden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Neem direct contact op

0164 – 217 000 info@dvwm.nl
De VIERWINDEN makelaardij
Antwerpsestraat 18
4611 AH Bergen op Zoom
Openingstijden
Ma - vr 09:00 - 17:30 uur
Za Op afspraak
Zo Gesloten