Ons kantoor

De VIERWINDEN makelaardij, gespecialiseerd in Wonen en in Business makelaardij.

Wonen:

De VIERWINDEN makelaardij zijn NVM-makelaars waar u voor alle vastgoedzaken in het West- Brabantse terecht kunt. Wij doen méér want naast woningen aankopen en verkopen verzorgen wij ook; bedrijfshuisvesting, taxaties (NWWI), advies, huur en verhuur.
Naast bestaande bouw verkopen wij ook nieuwbouw en zijn wij actief in de verkoop van bouwkavels

U bent serieus op zoek naar een nieuwe woning of wilt u uw huidige huis verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Een goede begeleiding en belangenbehartiging is raadzaam bij de verkoop van uw woning evenals de aankoop van uw nieuwe woning. De Vierwinden makelaardij biedt u deze diensten.

Business:

Als bedrijfsmakelaars worden wij door projectontwikkelaars, beleggers, bedrijven en instellingen ingeschakeld bij de verhuur en verkoop van kantoor-, bedrijfsgebouwen en winkels. Door de dagelijkse contacten met gebruikers van dergelijke ruimten kennen we als geen ander de eisen die aan hedendaagse kantoor- en bedrijfsruimten worden gesteld.

De aan-, verkoop-  en verhuuropdrachten worden met name geactiveerd in de regio Bergen op Zoom - Roosendaal met een straal van circa 30 kilometer. Juist in dit gebied kennen wij de marktpartijen, de verschillende overheden en de overige spelers als geen ander.

Meer informatie?