Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63 Raadhuisstraat 63

Raadhuisstraat 63

HOOGERHEIDE

verhuurd

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

TE HUUR:
Winkel-/kantoorruimte gelegen in het centrum van Hoogerheide.

Ligging:
De Raadhuisstraat maakt onderdeel uit van het gezellige winkelhart van Hoogerheide. Het centrum staat bekend om de combinatie tussen veel lokale ondernemers en landelijke ketens. Het pand zeer goed te bereiken is via de N289 met een uitstekende verbinding heeft met de A4 en de A58. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te komen, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 2 minuten loopafstand.

Indeling:
Het object omvat een winkel- annex kantoorruimte van circa 130m² VVO bestaande uit een grote open ruimte met aan de achterzijde een toilet, keukens en opslagruimte/spreekkamer.

Parkeren:
Er zijn parkeervoorzieningen in de straat en in de directe nabijheid zoals naast de kerk en op het parkeerterrein aan de Huijbergseweg.

Condities:
Van toepassing zijn de gebruikelijke voorwaarden waaronder een standaard huur- overeenkomst model ROZ, jaarlijks indexering, deponering bankgarantie (3 maanden huurverplichting).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie welke met zorg is samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door van De VIERWINDEN makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1984

Winkelruimte

Oppervlakte
130m²
In units vanaf
130m²
Verkoopvloer oppervlakte
130m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1545
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Plattegronden

Locatie

Downloads

Meer informatie?