Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7 Lievevrouwestraat 7

Lievevrouwestraat 7

BERGEN OP ZOOM

€ 595.000,- k.k.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Lievevrouwestraat 7 en Potterstraat 2 + 4 Bergen op Zoom

Winkel/Woonhuis te koop in het hart van Bergen op Zoom - geschikt voor verbouwing tot 3 appartementen.

Wij zijn verheugd om u een unieke kans aan te bieden om een veelbelovend pand te verwerven in het bruisende centrum van Bergen op Zoom. Dit veelzijdige winkel-/woonhuis biedt een uitstekende mogelijkheid tot herontwikkeling en kan worden omgevormd tot drie moderne appartementen. Dit is een mooie gelegenheid voor investeerders of projectontwikkelaars die op zoek zijn naar een aantrekkelijke locatie in het historische stadscentrum. Uiteraard is het ook mogelijk om dit pand zelf te gaan bewonen, al dan niet gecombineerd met een woon-/werkfunctie.

Ligging:
Het pand is prominent gelegen op een hoeklocatie in de schilderachtige Lievevrouwestraat, bekend om zijn historische waarde en profiteert daarmee van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Het is gelegen in nabijheid van winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden, waardoor het een gewilde bestemming is voor bewoners en toeristen.

Indeling:
De huidige indeling omvat op de begane grond een winkelruimte met aansluitend kantoor en dagverblijf/keuken. De entree aan de Potterstraat geeft toegang tot de bovengelegen verdiepingen alsmede kelder en winkel. De eerste verdieping is ingericht als woonruimte bestaande uit een hal/entree, woonkamer, gesloten keuken, drie slaapkamers, badkamer en dakterras. De tweede verdieping is geheel casco en dient volledig te worden gerenoveerd/ingericht.

Metrage:
Het pand biedt voldoende ruimte om te worden omgevormd tot drie individuele appartementen, elk met een eigen karakter:
Kelder 89m²
Begane grond 127m²
1e verdieping 126m²
2e verdieping 125m²

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, bezichtiging en om uw interesse kenbaar te maken. Wij kijken ernaar uit om u te assisteren bij het verwezenlijken van uw investeringsdoelen en het benutten van deze kans!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1600

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
161 m²

Winkelruimte

Oppervlakte
464m²
In units vanaf
464m²
Verkoopvloer oppervlakte
101m²
Verdiepingen
4
Frontbreedte
800
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Plattegronden

Locatie

Meer informatie?