Lievevrouwestraat 12 Lievevrouwestraat 12 Lievevrouwestraat 12 Lievevrouwestraat 12 Lievevrouwestraat 12 Lievevrouwestraat 12 Lievevrouwestraat 12

Lievevrouwestraat 12

BERGEN OP ZOOM

prijs op aanvraag

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Uniek monumentaal pand te koop in het hart van Bergen op Zoom!

Bent u op zoek naar een historisch juweeltje met een mix van commerciële mogelijkheden en solide huurinkomsten? Dan is Lievevrouwestraat 12-12a-12b14 en Moeregrebstraat 3-5 in het bruisende hart van Bergen op Zoom de perfecte investering voor u! Dit prachtige monumentale pand omvat een winkelruimte op de begane grond en maar liefst drie verhuurde woningen, waardoor het een uitstekende kans biedt voor zowel ondernemers als investeerders.

Kenmerken:
Monumentale schoonheid: Dit historische pand ademt karakter en stijl, met zijn authentieke gevel en unieke architecturale details. Een echte blikvanger in de binnenstad van Bergen op Zoom.
Winkelruimte: De begane grond biedt een ruime en veelzijdige winkelruimte met grote etalages, perfect voor detailhandel, horeca of kantoorruimte. Een geweldige kans om uw ondernemersdromen waar te maken.

Verhuurde Woningen:
Geniet van een stabiel inkomen met drie verhuurde woningen op de bovenste verdiepingen. Deze woningen zijn netjes onderhouden en trekken betrouwbare huurders aan.

Gelegen in het bruisende centrum van Bergen op Zoom, profiteert dit pand van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Het is omgeven door winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden, waardoor het een gewilde bestemming is voor bewoners en toeristen.

Investering:
Dit pand biedt niet alleen een aantrekkelijke mogelijkheid voor eigen gebruik, maar ook voor investeerders die willen profiteren van de potentieel lucratieve huurmarkt in Bergen op Zoom.

Historie en Toekomst:
Een plek met geschiedenis en toekomstperspectief. Dit pand is een cultureel erfgoed en biedt talloze mogelijkheden voor renovatie en ontwikkeling.

Dit is uw kans om te investeren in een uniek stukje Bergen op Zoom. Grijp deze gelegenheid aan om uw ondernemersdromen te verwezenlijken of om uw vastgoedportefeuille uit te breiden. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de rijke geschiedenis en veelbelovende toekomst van Bergen op Zoom!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, bezichtigingen en om uw interesse kenbaar te maken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs notk
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
tot 1906

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
710 m²

Winkelruimte

Oppervlakte
835m²
In units vanaf
835m²
Verkoopvloer oppervlakte
349m²
Verdiepingen
3
Frontbreedte
1300
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Plattegronden

Locatie

Meer informatie?