Hoge Bergen 14 Hoge Bergen 14 Hoge Bergen 14 Hoge Bergen 14 Hoge Bergen 14 Hoge Bergen 14 Hoge Bergen 14 Hoge Bergen 14 Hoge Bergen 14

Hoge Bergen 14

ROOSENDAAL

verhuurd

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Representatieve kantooretage te huur.

Ligging:
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein ''Borchwerf'' in Roosendaal. Het bedrijventerrein is gelegen tussen de A17 en de provinciale weg N268. Vanaf afslag 20 op de A17 (Roosendaal-West) is het bedrijventerrein zeer goed bereiken. Vanaf de A17 zijn er directe verbindingen naar onder meer Vlissingen/ Antwerpen/ Breda/ Rotterdam (A58, A16, A59).

Indeling
De unit heeft een zelfstandige entree op de begane grond en omvat op de 1e verdieping een gang met aansluitend een aantal kantoorkamers, spreekkamer, pantry, toiletgroep en bergruimte.

Maatvoering
Het verhuurbare gedeelte omvat circa 125m².

Opleveringsniveau
De unit is representatief ingericht en afgewerkt en ondermeer voorzien van spuitpleister- respectievelijk systeemwanden, systeemplafonds met geïntegreerde led-verlichting, laminaat en lamellen.

Parkeren
Aan de voorzijde is parkeerruimte voorzien.

Condities
De aanvaarding kan per direct geschieden.
De huursom bedraagt € 700,-- per maand excl. B.T.W. en servicekosten (elektra, water en verwarming) € 295,- per maand excl. BTW.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Kantoorruimte

Oppervlakte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Locatie

Meer informatie?