Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b Boerhaaveplein 9b

Boerhaaveplein 9b

BERGEN OP ZOOM

verhuurd

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

TE HUUR: PRAKTIJKRUIMTE VOOR PARAMEDISCHE ZORG
Unit van 110m² beschikbaar met eigen parkeergelegenheid (3 parkeerplaatsen). De ruimte is thans nog ingericht met inventaris en daarmee startklaar voor een tandarts, maar uiteraard ook geschikt voor andere activiteiten.

Ligging:
De unit is gelegen in een verzamelgebouw gelegen aan Boerhaaveplein 9b in Bergen op Zoom naast het Bravis Ziekenhuis en de afslag A58/A4.
Het gebouw is gelegen op een mooie zichtlocatie vanaf de snelweg A4 en is momenteel grotendeels verhuurd aan organisaties, veelal in de medische en paramedische activiteiten en zorgfuncties. De bereikbaarheid per openbaar is uitstekend middels een busverbinding op ca. 100 meter en een treinverbinding op ca. 2 kilometer.

Indeling:
Het gebouw bestaat uit één bouwlaag en is gerenoveerd en verduurzaamd. Onlangs is het complex voorzien van nieuwe geïsoleerde dakbedekking, nieuwe gevelkozijnen met HR ++ beglazing, is geheel gasloos uitgevoerd middels recent geïnstalleerde airco's voor verwarming en koeling. Het complex beschikt over een A+ energielabel.

Parkeren:
Er is in ruime mate voorzien in gratis parkeergelegenheid. Het met hekwerken en een automatische slagboom afgesloten buitenterrein is grotendeels verhard als parkeerterrein voor de gebruikers en haar gasten.

Condities:
Van toepassing zijn de gebruikelijke voorwaarden waaronder een standaard huur- overeenkomst model ROZ, jaarlijks indexering, deponering bankgarantie (3 maanden huurverplichting).

Servicekosten:
Tevens worden aan de huurder per maand servicekosten in rekening gebracht voor buitenglasbewassing, blad- en onkruidvrij houden dak en buitenterrein, onderhoud aan technische installaties en slagboom, centrale reclamevoorzieningen en OZB gebruikersdeel en waterverbruik. Het voorschot daarvoor bedraagt € 250,= per maand exclusief BTW op basis van nacalculatie met eenmaal per jaar een eindafrekening.

Aanvaarding: In overleg

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie welke met zorg is samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door van De VIERWINDEN makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1975

Bedrijfshal

Oppervlakte
140m²
In units vanaf
140m²

Kantoorruimte

Terrein

Maatschappelijk

Oppervlakte
140 m²
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
3
Zorg type
Zorginstelling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, in woonwijk

Locatie

Meer informatie?