Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11 Arnoldus Asselbergsstraat 11

Arnoldus Asselbergsstraat 11

BERGEN OP ZOOM

verhuurd

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

TE HUUR:
Winkelruimte gelegen in het stadshart van Bergen op Zoom.

Indeling:
Begane grond:
De winkelruimte heeft een vloeroppervlakte van circa 110m² en de totale frontbreedte bedraagt circa 6 meter.
Aan de achterzijde bevindt zich een toilet, een keuken, een afgescheiden (opslag)ruimte met pantry en tevens een nooduitgang naar een binnenplaats.

Bereikbaarheid:
De winkelruimte is goed bereikbaar en is gelegen aan een doorgaande weg met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op de rand van het centrum van Bergen op Zoom (tussen de ANWB en Beter Horen), loopafstand van een supermarkt en loopafstand van het centraal station. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Parkeren:
Voor de winkelruimte ligt een groot parkeerterrein en in de omgeving zijn er nog voldoende parkeerplaatsen (betaald parkeren).

Condities:
Het pand wordt aangeboden op een huurprijsniveau van € 18.000,-- per jaar excl. BTW.
Van toepassing zijn de gebruikelijke voorwaarden waaronder een standaard huur- overeenkomst model ROZ, jaarlijks indexering, deponering bankgarantie (3 maanden huurverplichting).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie welke met zorg is samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door van De VIERWINDEN makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1994
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Oppervlakte
110m²
In units vanaf
110m²
Verkoopvloer oppervlakte
110m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
660
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Plattegronden

Locatie

Downloads

Meer informatie?