Amperestraat 1a Amperestraat 1a

Amperestraat 1a

Bergen Op Zoom

verhuurd

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Locatie
Moderne bedrijfsruimte/kantoor met twee eigen parkeerplaatsen gesitueerd in een representatieve omgeving. De locatie is uitstekend bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van de noordelijke randweg met goede aansluiting op het rijkswegennet (A58/A4).

Indeling
De bedrijfsruimte/kantoor is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw, doch heeft een eigen identiteit. De indeling bestaat uit een entree/ontvangstruimte met toilet, pantry, aansluitend een kantoorvertrek, een gang met naastgelegen kantoorkamer, een trap naar de verdieping en toegang naar bedrijfsopslagruimte.

Maatvoering
De bedrijfsruimte omvat in totaliteit circa 175 m2 op begane grond met circa 75m² kantoorruimte alsmede een klein archief/opslag van circa 25 m2 boven het kantoorgedeelte.

Voor verhuur is een gedeelte van de loods circa 100 m2 en kantoor circa 22 m2 beschikbaar.

Het geheel is praktisch en functioneel ingericht. De kantoren zijn onder meer voorzien van tapijt, systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, opbouw verlichtingsarmaturen en airco-units. De bedrijfsruimte is voorzien van een glad afgewerkte betonvloer, een sectionaaldeur, gasheater en opbouw verlichtingsarmaturen.

Parkeren
Op eigen terrein is voorzien in 2 parkeerplaatsen, daarnaast bestaat de mogelijkheid om op de openbare weg te parkeren.

Condities

De huurprijs is nader overeen te komen.

Uitdrukkelijk wordt vermeld dat het om deelhuur respectievelijk onderverhuur gaat, derhalve dient elk verzoek aan verhuurder/eigenaar te worden voorgelegd c.q. te worden geaccepteerd.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1999

Bedrijfshal

Oppervlakte
125m²
In units vanaf
125m²

Kantoorruimte

Terrein

Foto's

Locatie

Meer informatie?