Ook succesvol uw huis
verkopen?

Als het om de verkoop van uw woning gaat laten wij niets aan het toeval over.

Daarom kiezen verkopers voor
De Vierwinden Makelaardij

Wij hebben veel ervaring in het stedelijk- en buitengebied, dit zorgt er mede voor dat De VIERWINDEN makelaardij een goede partner is in het aan- of verkoopproces in Bergen op Zoom en omstreken.

Ons kantoor verenigt beide specialismen onder één dak: woning- én bedrijfsmakelaardij.
Voor ons als kantoor zijn er een aantal speerpunten erg belangrijk:
- Klant staat centraal.
- 100% service en aandacht.
- Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.

U kunt dan ook bij ons terecht voor een gedegen advies en een deskundige en professionele begeleiding. De combinatie van passie voor ons werk, een flinke dosis vakkennis en betrokken begeleiding zien wij als de basis van ons makelaarsvak!
Wilt u uw woning met de juiste begeleiding en beste prijs verkopen? Dan kunt u bij de Vierwinden makelaardij rekenen op het beste resultaat.
Wij krijgen niet voor niets mooie beoordelingen van onze klanten!

Onze meerwaarde

Klant blij; wij blij

Bij De VIERWINDEN makelaardij staat de klant altijd centraal. Wij vinden het erg belangrijk om onze dienstverlening af te stemmen op de wensen van de klant, een professionele en persoonlijke aanpak waarbij alle moderne middelen worden ingezet om het beste resultaat te behalen.

100% service en aandacht

Ons kantoor is kleinschalig, wat betekent dat de makelaar u gedurende het gehele traject persoonlijk adviseert en begeleidt. De korte lijnen binnen ons kantoor zorgen ervoor dat we altijd zowel uw persoonlijk als zakelijke belang bovenaan kunnen zetten.

Betrouwbaar en zorgvuldig

Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid zijn waarden die bij ons zeer hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is, opdat we samen het optimale resultaat kunnen bereiken.

Maak een afspraak

Uw huis verkopen in 7 stappen

1

Gratis Waardebepaling

Uw woning verkopen begint met een waardebepaling. In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen wij ons voor en vertellen we u alles over onze werkwijze. Tijdens dit gesprek horen we graag uw verhaal en wensen. Vervolgens bekijken we samen de mogelijkheden en stippelen we de verkoopstrategie uit.

2

Woninganalyse

Na ons kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag om een eerlijk en goed advies betreft uw woning uit te werken. Belangrijk is natuurlijk de woningwaarde, de uiteindelijke vraagprijs en de verwachte verkooptijd van de woning. Deze woninganalyse legt de basis van de verkoop van de woning en is toegespitst op uw persoonlijke situatie.

3

Woningpresentatie

De eerste indruk van uw woning is daarom erg belangrijk. Een professionele fotograaf brengt uw woning perfect in beeld, en de woning wordt middels 3D laserscannen ingemeten. Zodra de presentatie compleet is wordt de woning op onze eigen website, Funda.nl, social media zoals Facebook en Instagram geplaatst. Uiteraard in overleg plaatsen wij een “te koop” bord bij uw woning en hangen we de presentatie in onze etalage.

4

Bezichtigen

Het inplannen en de begeleiding van de bezichtiging van de woning wordt volledig door ons gedaan. Als professionals kunnen wij potentiële kopers ook een andere kant van de woning laten zien. Als vanzelfsprekend stemmen we met u de tijdstippen van de bezichtiging af en koppelen we naderhand het verloop van de bezichtiging naar u terug.

5

Onderhandeling

Onderhandelen is een vak apart en daarin kunnen we echt een verschil voor u betekenen. Dit gehele proces gaat in samenspraak met u als verkoper zodat we samen de best mogelijke resultaat uit de woning kunnen halen. We geven hier altijd een gedegen advies in, maar uiteindelijk bent u degene die bepaalt aan wie en onder welke voorwaarden de woning gegund wordt.

6

Koopovereenkomst

Zodra beide partijen het bod en aanvullende voorwaarden aanvaard hebben, worden deze afspraken schriftelijk vastgelegd in de koopovereenkomst. Stap voor stap nemen we de overeenkomst door zodat voor iedereen duidelijk is waar de handtekening onder komt te staan. Ook het traject wat hierna volgt vinden wij belangrijk, wij houden u op de hoogte van de voortgang van de financiering en bellen u op zodra deze rond is.

6

Overdracht woning

Voordat beide partijen naar de notaris gaan, plannen we een inspectieronde in voor de woning. Belangrijk is dat de woning leeg, schoon en volgens afspraak wordt opgeleverd. We nemen de meterstanden op en sturen deze gelijk naar partijen door. Koper en verkoper gaan daarna naar de notaris om te tekenen voor de leveringsakte waarna de sleuteloverdracht zal plaatsvinden.

Onze klanten zijn dik tevreden

Gebaseerd op 180 klantervaringen

9,1

Gemiddelde beoordeling
1 / 2 Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Kundige makelaar(ster) met goede kennis van de lokale situaties. Goede begeleiding van aanname tot verkoop tot afhandeling bij de notaris. Vlotte communicatie.

2 / 2 Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Er zijn makelaars en makelaars, dit makelaar kantoor is super,kwalitatief/kwantiteit, duidelijk .gewoon een fantastische bedrijf wat ik zeker zou aanbevelen bij ander kopers in Bergen op zoom. Alles wat ze zeggen , aanbevelingen wordt waar gemaak, duidelijk afspraken,mooie brochure, super afhandelen van zaken. Gewoon Top

Onze specialisten

Cees Franken
Meghann van Wylick
Sjoerd Mulders

Vraag een gratis waardebepaling aan

Direct contact met ons opnemen

Antwerpsestraat 18
4611 AH BERGEN OP ZOOM

0164 – 217 000

info@dvwm.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur