Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen

Meander Buurt 4 Vrijstaande woningen

BERGEN OP ZOOM

€ 600.000,- v.o.n.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Misgepakt bij de vorige fases in de nieuwbouwwijk Markiezaten de Meander?

Dan klinkt het vast heel goed in dat er weer een nieuwe buurt gerealiseerd gaat worden. De Meander wordt maar liefst uitgebreid met 59 nieuwbouwwoningen.

Met trots mogen wij deze volgende fase aankondigen!

Bereikbaarheid:
Het is rustig wonen in De Meander maar toch ligt het centraal. Via de vlakbij gelegen Markiezaatsweg ben je zo op de A4 en A58 richting Roosendaal, Antwerpen en Middelburg. En in minder dan 10 minuten fietsen sta je in het gezellige centrum van Bergen op Zoom. Geniet na het shoppen op één van de gezellige terrasjes op de markt van een lekkere kop koffie.

Opbouw van het wijkje:

De Meander Buurt 4 is opgebouwd uit 3 kleine woonblokken waarvan de achtertuinen aan elkaar grenzen en aan het water staan de woningen statig naast elkaar met de auto op de eigen oprit. Deze nieuwe buurt is qua architectuur, woningplattegronden en woningtypes vergelijkbaar met de traditionele woningen van De Kievitsbloem die eerder werden aangeboden. Een speelse wijk met veel variatie in woningtypes!

In De Meander woon je letterlijk tussen water en groen, maar wel vlakbij scholen, sportclubs en een supermarkt. Hier staan ruime woningen in een rustige buurt waar kinderen altijd wel een vriendje vinden om mee te spelen.

Slechts 4 vrijstaande woningen zullen er worden gerealiseerd in De Meander Buurt 4. De woningen grenzen aan het water en hebben hierdoor een prachtig uitzicht. Opvallend aan deze woningen zijn de lichte kleur gevelstenen. Een prachtige woning voor uw gezin dus!

Aanmelden voor deze fase kan via de website www.nieuwbouw-markiezaten.nl bij het woningaanbod. Naar verwachting start verkoop in het 1e kwartaal van 2022.
Vergeet niet u aan te melden op de projectsite, u wordt dan middels nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van voortgang van het project.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
zonnepanelen, balansventilatie
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
153 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid
op eigen terrein
Schuur/berging
aangebouwd steen

Meer informatie?