Markiezaten Zuidrand - Fase 4 Markiezaten Zuidrand - Fase 4 Markiezaten Zuidrand - Fase 4 Markiezaten Zuidrand - Fase 4 Markiezaten Zuidrand - Fase 4 Markiezaten Zuidrand - Fase 4 Markiezaten Zuidrand - Fase 4 Markiezaten Zuidrand - Fase 4

Markiezaten Zuidrand - Fase 4

BERGEN OP ZOOM

€ 525.000,- v.o.n.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Het vervolg van de Zuidrand!! - Fase 4

De start verkoop van de 22 woningen van de Zuidrand fase 4 is begonnen!!

Hoe mooi zijn de woningen van Zuidrand fase 4! Het groene uitzicht aan de achterzijde, glaasje wijn, goed gezelschap en genieten van de ondergaande zon! Niets meer aan doen.

Hetzelfde maar toch een beetje anders:
Hoe mooi is het dat er nóg 22 woningen bijkomen in de Zuidrand! Net als in de vorige 3 fases zijn het prachtige woningen in een strakke architectuur, met hoge ramen, lichte gevelkleur voorzien van mooie houten details en er is een plat dak.

De duurzame 2 onder 1 kapwoningen van Zuidrand fase 4 staan langs de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom. De 22 moderne woningen staan in een halve maanvorm naast elkaar en hebben een zongerichte achtertuin. Aan de achterkant kijk je vanuit je tuin uit op groen en water. Met de bereikbaarheid en voorzieningen zit je ook goed. Aan de overkant van de doorgaande Markiezaatsweg vind je in de aangrenzende wijken diverse voorzieningen zoals supermarkten en sportclubs.

Het aanbod van Zuidrand fase 4 bestaat uit 3 typen 2 onder 1 kapwoningen.
Type A en B zijn gespiegeld en de mogelijkheid tot een optioneel dakterras is voor het ene type aan de voorkant en bij het andere type aan de achterkant.
Van Type C is er maar 1 bouwnummer en deze heeft standaard een uitbouw aan de achterzijde

Gedetailleerde afwerking:
Het zit 'm in de details! Terugliggende kozijnen, grijs/wit genuanceerd metselwerk en wat denk je van de mooie houten voordeur? Maar ook de moderne vormgeving van de woningen springt eruit. Hoe fijn is het om op de verdiepingen geen schuine wanden te hebben? Met recht zijn deze grote woningen opvallende verschijningen aan de rand van de Markiezaatsweg.

Zonnepanelen:
De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

Gasloos wonen:
Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in De Zuidrand hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht of uit de bodem. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

Meld je nu aan voor je favoriete woning van de Zuidrand fase 4, via https:// www.nieuwbouw-markiezaten.nl en hopelijk tot snel bij de verkoopgesprekken!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
twee onder een kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
mechanische ventilatie, zonnepanelen
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water, vrij uitzicht, open ligging

Bergruimte

Parkeergelegenheid
op eigen terrein

Meer informatie?