Markiezaten Morgen Buurt 5
Markiezaten Morgen Buurt 5
Markiezaten Morgen Buurt 5

Markiezaten Morgen Buurt 5

BERGEN OP ZOOM

prijs op aanvraag

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP: MORGEN WONEN BUURT 5!

Morgen Buurt 5 kent naast 6 traditioneel gebouwde vrijstaande woningen ook nog eens 66 woningen die volgens een innovatief en duurzaam woonconcept worden ontwikkeld; MorgenWonen.

Deze woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant- en klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op de locatie is alleen een kwestie van monteren. Dat betekent een heel snel bouwproces maar ook dat je snel kunt wonen in een compleet afgewerkte woning.

Vandaag de sleutel? Morgen wonen! Wil je wat langer wachten tot de oplevering? Dan kies je één van de 6 traditioneel gebouwde vrijstaande woningen. Ook die zijn duurzaam en energiezuinig!

Ligging:
Morgen Buurt 5 ligt aan de oostkant van Buurt 4, tussen De Kreukel en de Markiezaatsweg die de wijk doorkruist. Er komen 3 blokken met in totaal 24 hoek- en rijwoningen aan de oostkant van de locatie. Aan de noordkant zie je 2 onder 1 kapwoningen, aan de westkant staan vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen en rondom groen in het midden van het plan staan ook nog eens vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Het totale aanbod bestaat 72 nieuwbouwwoningen.

De rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen zijn zo compleet bij oplevering dat je meteen kunt verhuizen. Het zijn Morgen Woningen. Dat betekent ze woonklaar worden opgeleverd.

Alle wanden op iedere verdieping worden wit gespoten, net als de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder tapijttegels en op de trappen vloerbedekking.
Er is een compleet ingerichte badkamer en een moderne keuken met luxe apparatuur.

Planning:
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwerpen van de woningen en het streven is om de buitenkant van de woningen aan te sluiten bij Buurt 4.

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang een bericht als het aanbod online staat. Aanmelden voor deze fase kan pas als de woningen online staan en dat is binnenkort al! (www.nieuwbouw-markiezaten.nl)

Naar verwachting start de verkoop nog voor deze zomer!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte

Energie

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Foto's

Locatie

Meer informatie?